Cookie- og privatlivspolitik

 

HVAD ER COOKIES?

  • Cookies er små tekstfiler med informationer, som et website kan gemme og læse igen.
  • For at få den bedste brugeroplevelse i Sejlguide shop’en anvender vi også cookies.

EKSEMPLER PÅ HVORDAN VI BRUGER COOKIES:

  • Til at gemme hvad du har i din indkøbskurv, så skulle du forlade siden ved en fejl og komme tilbage, så er dine varer fortsat i indkøbskurven.
  • Huske dit brugernavn og din adgangskode fra gang til gang.
  • Samle statistik om hvordan sitet bliver brugt via værktøjet Google Analytics
  • Gøre det muligt at dele via facebook 


HVORDAN SLETTER JEG ELLER HELT UNDGÅR COOKIES?

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI COOKIES?

  • Cookies kan variere i levetid. De kan indstilles til at “leve” i timer, dage, måneder eller år og slettes helt automatisk når levetiden udløber. Hver gang du besøger hjemmesiden, vil cookien’s levetid blive fornyet. 

PERSONDATAPOLITIK

  • Vi behandler dine personoplysninger jævnfør Persondataloven.
  • Vi opbevarer transaktionsoplysninger i 5 år, til udløb af et helt år, jævnfør bogføringsloven.
  • Du har altid mulighed for indsigt og kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
  • For at få slettet din brugerkonto kontakt da support@unikk.io

RETNINGSLINJER FOR INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

  • Oplysninger som navn, adresse, telefonnummer, og e-mail adresse der registreres ved ordreafgivelse vil ikke blive videregivet eller være tilgængelige for tredjepart uden dit samtykke.
  • I forbindelse med ordreafgivelse er det nødvendigt at videregive dine oplysninger til GLS Danmark i forbindelse med forsendelsen af din(e) vare(r). Ved bestilling af varer på unikk.io giver du samtidigt samtykke hertil.
  • Ved betaling med kreditkort vil disse oplysninger blive sendt SLL krypteret til vores betalingsudbyder. Unikk.io kan ikke få adgang til disse data.
  • Videregivelse af oplysninger til tredjepart kan kun finde sted uden dit samtykke hvis der foreligger en retskendelse fra en dansk domstol.
  • Vi indsamler anonymiseret brugerstatistik for at se, hvor mange besøgende vi har, samt hvilke produkter der er de mest populære. I denne forbindelse vil vi også indhente ikke identificerbare oplysninger som alder, køn, postadresse og lignende. (Vi bruger Google Analytics ligesom alle andre).

WEBSHOP HOSTING

EJEROPLYSNINGER

For at få yderligere indsigt i hvilke informationer som sejlguide/unikk.io har registreret om dig, er du altid velkommen til at henvende dig til:

Unikk.io
Stenskovvej 17
4684 Holmegaard